Top 10 Beste Koreaans Restaurant Amsterdam - Restaurant Amsterdam (2024)

Koreaans Restaurant Amsterdamis een must-visit voor iedereen die van de Koreaanse keuken houdt of op zoek is naar iets nieuws. Dit restaurant ligt in het hart van Amsterdam en biedt een gevarieerd menu met authentieke Koreaanse gerechten die zeker aan elk gehemelte zullen voldoen. Van hartige stoofschotels en noedelgerechten tot krokant gebakken kip en kimchi pannenkoeken, Koreaans Restaurant Amsterdam heeft voor ieder wat wils. Of je nu een doorgewinterde Koreaanse eetliefhebber bent of een nieuwsgierige nieuwkomer, je zult de kans niet willen missen om de heerlijke smaken van dit populaire Amsterdamse eethuis te ervaren.

Top 10 Beste Koreaans Restaurant Amsterdam - Restaurant Amsterdam (1)

Koreana is een hoog aangeschreven Koreaans restaurant aan de Overtoom in Amsterdam. Dit gezellige en gastvrije eetcafé biedt een scala aan traditionele Koreaanse gerechten, waaronder barbecue, bibimbap en kimchi-stoofpot. Hun menu bevat ook vegetarische en glutenvrije opties voor mensen met dieetbeperkingen.

Het interieur van het Koreana is ingericht met traditionele Koreaanse elementen, waardoor een comfortabele en uitnodigende sfeer ontstaat. Het personeel is vriendelijk en goed geïnformeerd over het menu, en ze zijn blij om aanbevelingen aan de gasten.

Of je nu een die-hard fan bent van de Koreaanse keuken of het voor de eerste keer probeert, Koreana is een geweldige keuze. Ze bieden een authentieke eetervaring in het hart van Amsterdam en hun heerlijke eten zal zeker een blijvende indruk achterlaten.

Adres – Overtoom 146, 1054 HR Amsterdam, Nederland

Telefoon – +31 20 489 7629

2. Mookum

Mookum is een populair Koreaans restaurant gelegen aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Het restaurant heeft een eigentijdse inrichting met een open keuken, waardoor gasten de kans krijgen om hun eten recht voor hun neus te zien worden bereid.

Het menu van Mookum biedt een scala aan klassieke en moderne Koreaanse gerechten, waaronder Koreaanse gefrituurde kip, bibimbap en hete stenen kommen. Ze hebben ook een selectie van Koreaans geïnspireerde co*cktails, waardoor het een geweldige plek is voor een avondje uit met vrienden.

Het personeel van Mookum staat bekend om hun vriendelijke en attente service en helpt u graag met eventuele dieetwensen of vragen over het menu.

Over het algemeen is Mookum een geweldige plek voor iedereen die op zoek is naar een unieke Koreaanse eetervaring in Amsterdam, en hun smakelijke eten en gastvrije sfeer maken het een must-visit voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

Adres – Kinkerstraat 56, 1053 DV Amsterdam, Nederland

Telefoon – +31 20 233 6672

3. Seoul Food

Seoul Food is een trendy Koreaans restaurant gelegen aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. Het restaurant heeft een industrieel-chique inrichting met grote ramen, waardoor natuurlijk licht overdag binnenstroomt.

Het menu van Seoul Food is ontworpen om een verscheidenheid aan smaken aan te spreken, met klassieke Koreaanse gerechten zoals bibimbap en kimchi-pannenkoeken naast meer fusion-geïnspireerde opties zoals Koreaanse gefrituurde kiptaco’s en bulgogi-sliders. Ze bieden ook een uitgebreide selectie van Koreaans geïnspireerde co*cktails en bieren.

Het personeel van Seoul Food is goed geïnformeerd over het menu en biedt u graag aanbevelingen en begeleiding. De sfeer is levendig en vrolijk, waardoor het een geweldige plek is voor een avondje uit met vrienden of een informeel diner.

Kortom, Seoul Food biedt een unieke en eigentijdse kijk op de traditionele Koreaanse keuken, en hun heerlijke eten, geweldige drankjes en levendige sfeer maken het een must-visit plek voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke eetervaring in Amsterdam.

Adres – Amstelveenseweg 83H, 1075 VW Amsterdam, Nederland

Telefoon – +31 20 363 8630

Controleer ook,Vegetarisch Restaurant Amsterdam

4. Kimchi Korean Restaurant

Kimchi Korean Restaurantis een populaire eetgelegenheid aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam. De gezellige en intieme sfeer van het restaurant, samen met het heerlijke eten, maken het een favoriet onder de lokale bevolking en toeristen.

Het menu van Kimchi biedt een scala aan traditionele Koreaanse gerechten, waaronder hot pots, stoofschotels en barbecue, allemaal gemaakt met verse en hoogwaardige ingrediënten. Ze hebben ook vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar voor mensen met dieetbeperkingen.

De inrichting van het restaurant is voorzien van traditionele Koreaanse elementen, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat. Het personeel staat bekend om hun vriendelijke en attente service en ze helpen u graag met eventuele vragen of aanbevelingen.

Over het algemeen biedt Kimchi Korean Restaurant een fantastische eetervaring voor diegenen die op zoek zijn naar authentiek Koreaans eten in het hart van Amsterdam, en hun smaakvolle en heerlijke gerechten zullen zelfs de meest veeleisende smaakpapillen zeker tevreden stellen.

Adres – Korte Leidsedwarsstraat 58, 1017 RD Amsterdam, Nederland

Telefoon – +31 20 620 5479

5. Yokiyo Korean Kitchen & Bar

Yokiyo Korean Kitchen &Bar is een levendig en modern Koreaans restaurant gelegen aan de Zeedijk in Amsterdam. Het restaurant heeft een industrieel-chique inrichting met gedurfde kleuren en een levendige sfeer.

Yokiyo’s menu biedt een scala aan traditionele Koreaanse gerechten, waaronder bibimbap, kimchi stoofpot en bulgogi, evenals creatieve fusion-geïnspireerde gerechten zoals Taco’s in Koreaanse stijl en Koreaanse gefrituurde kip. Ze bieden ook een brede selectie koreaanse bieren en co*cktails om het eten aan te vullen.

Het personeel van Yokiyo staat bekend om hun gastvrije en vriendelijke service en biedt u graag aanbevelingen en hulp bij het menu. De sfeer is levendig en leuk, waardoor het een geweldige plek is voor een avondje uit met vrienden.

Kortom, Yokiyo Korean Kitchen &Bar biedt een unieke en opwindende eetervaring voor diegenen die op zoek zijn naar authentiek Koreaans eten in Amsterdam, met creatieve en heerlijke gerechten, een levendige sfeer en attente service.

Adres – Zeedijk 18, 1012 AZ Amsterdam, Nederland

Telefoon- +31 20 261 8749

Beste Koreaanse Restaurant Amsterdam

“Beste Koreaanse Restaurant Amsterdam” vertaalt zich naar “Best Korean Restaurant Amsterdam” in het Engels. Hoewel het moeilijk is om slechts één “beste” Koreaans restaurant in Amsterdam te kiezen, omdat het afhankelijk is van persoonlijke smaak en voorkeur, zijn hier enkele hoog aangeschreven Koreaanse restaurants in Amsterdam.

Koreaans Restaurant Amsterdam Buitenveldert

Koreaans Restaurant Amsterdam Buitenveldert is een hoog aangeschreven Koreaans restaurant gelegen in de wijk Buitenveldert in Amsterdam. Het restaurant staat bekend om zijn authentieke Koreaanse keuken, warme en gastvrije sfeer en vriendelijke service.

Het menu van Koreaans Restaurant Amsterdam Buitenveldert biedt een scala aan klassieke Koreaanse gerechten, waaronder bulgogi, bibimbap en hete stenen kommen, evenals vegetarische en glutenvrije opties. Het restaurant biedt ook een verscheidenheid aan Koreaans geïnspireerde co*cktails en bieren.

Het interieur van het restaurant is smaakvol ingericht met traditionele Koreaanse elementen, waardoor een gezellige en uitnodigende sfeer ontstaat. Het personeel is goed geïnformeerd over het menu en geeft u graag aanbevelingen en hulp aan de gasten.

Top 10 Beste Koreaans Restaurant Amsterdam - Restaurant Amsterdam (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 6132

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.