Solarium voor paarden met ventilator (2024)

Optimaliseer de Gezondheid en Prestaties van Jouw Paard met ons S11 Paarden Solarium!

  • Een voordelig paarden solarium van uitstekende kwaliteit
  • Het paardensolarium is de ideale oplossing om jouw paard een ervaring van ultiem welzijn te bieden.
  • Dit solarium is voorzien van 11 rode Philips IR-lampen van 150W en biedt zachte, rustgevende warmte voor jouw paard, vooral tijdens de wintermaanden.
  • Dit solarium is gemaakt van aluminium van topkwaliteit , is lichtgewicht en eenvoudig te installeren en weegt slechts 13 kg.
  • De 4 montageogen zorgen voor een gemakkelijke en veilige bevestiging op elk vlak oppervlak.
  • Een geïntegreerde ventilator zorgt voor een optimale luchtcirculatie om de warmte te verdelen.
  • Dit solarium voldoet aan de CE-veiligheidsnormen, waardoor een veilig en betrouwbaar gebruik voor het paard wordt gegarandeerd.
  • Bied jouw metgezel het comfort en welzijn dat hij verdient
  • Solarium inclusief ventilator en 11 Philips IR 150w lampen
  • Voeding 230 Volt, aansluiting met kabel, die eenvoudig in en uit stopcontact kan worden geplugd.
  • Afmetingen: 2 meter lengte x 0,76 m breedte

Nieuw! Solarium voor Paarden - Verzorging en Comfort voor Jouw Paard

Dit ultramoderne solarium voor paarden combineert innovatie met gebruiksgemak, en is nu beschikbaar bij Landbouwwinkel.nl! Lichtgewicht en draagbaar met slechts 14 kg, dit solarium is ontworpen met het welzijn van jouw paard in gedachten.

Belangrijkste Kenmerken:

- Lichtgewicht Ontwerp: Met een gewicht van slechts 14 kg is dit solarium gemakkelijk te verplaatsen en te installeren, waardoor het ideaal is voor zowel thuisgebruik als op reis.

- Duurzaam Aluminium Constructie: Volledig vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, dit solarium is niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol.

- Krachtige Warmtebron: Uitgerust met 11 rode Philips 150W IR-lampen, biedt dit solarium een krachtige en gerichte warmtebron die het welzijn van jouw paard bevordert.

- Eenvoudige Installatie: Voorzien van 4 montageogen en een kabel van 2 meter met een standaard 230V-aansluiting, is dit solarium plug-and-play. Steek de stekker in het stopcontact en laat het solarium zijn werk doen!

- Gemak en Veiligheid: Het solarium wordt beschermd met folie tijdens het transport en wordt geleverd in een stevige kartonnen doos met een extra houten frame voor maximale bescherming.

- Snelle Montage: Dit solarium kan binnen 5 minuten worden gemonteerd, zodat jouw paard snel van de voordelen kan genieten.

- Garantie en Conformiteit: Geniet van gemoedsrust dankzij de 2-jarige garantie (exclusief lampen) en de CE-conformiteit van dit hoogwaardige solarium.

Wacht niet langer en geef jouw paard de luxe die het verdient. Bestel dit geavanceerde solarium nu en ervaar de voordelen van professionele paardenverzorging bij jou thuis. Snelle levering gegarandeerd dankzij onze constante voorraad!

Heb je je ooit afgevraagd wat het gebruik van een S11 solarium voor jouw paard kost? Bij een gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,23€ per kilowattuur in Europa, kun je berekenen dat een gemiddelde sessie van 20 minuten slechts 0,126€ kost (0,23€/u gedeeld door 1000 x 1650 "Watt/u voor de S11" x 20 minuten).

Waarom Zou Je Een Solarium Voor Jouw Paarden Kopen?

1. Verminderd Risico op Letsel: De uitgestraalde warmte kan zowel oppervlakkige als diepere weefsels doordringen. Dit stimuleert de bloedcirculatie, celmetabolisme en spierontspanning. Paarden met gespannen spieren hebben meer kans op blessures dan paarden met ontspannen spieren. Net als massages moedigen paardensolariums het paard aan om spanning los te laten en te ontspannen.

2. Makkelijk Opwarmen en Afkoelen: Een van de grote voordelen van een paardensolarium is de verkorte opwarmtijd. Een sessie van 20 minuten voorafgaand aan de training is ideaal om de spieren van het paard op te warmen. Paardensolariums zijn ook zeer nuttig na de training. Door de afbraak van melkzuur na de oefening te bevorderen, voorkomt het apparaat effectief spierstijfheid, wat het risico op blessures verder vermindert.

3. Behoud van Prestaties Tijdens de Winter: Door slechte weersomstandigheden verliezen veel paarden hun conditie tijdens de wintermaanden. Ze doen er langer over om op te warmen en af te koelen en hun bereidheid om te werken neemt af. Onderzoek toont aan dat paarden die elke dag een uur lichttherapie ontvingen, fysiek en mentaal beter in staat waren om winterwerk aan te kunnen.

4. Verhoogde Bloedcirculatie: Paardensolariums bevorderen een goede bloedcirculatie in de spieren van het paard. Dit is vooral gunstig waar het zadel en het gewicht van de ruiter de bloedstroom naar de rugspieren verminderen. Paardensolariums met infraroodlampen verhogen ook de opname van suikers in het bloed. Een verhoogde bloedcirculatie stimuleert de hormoonproductie bij merries en hengsten, wat een voordeel is tijdens de fok.

5. Snelle Drogende Werking: Een paardensolarium droogt paarden snel en effectief. Dit is een groot voordeel in de winter wanneer paarden langer nodig hebben om na de oefening te drogen.

6. Glanzende Vacht: De warmte van een paardensolarium stimuleert ook de productie van natuurlijke oliën in de vacht van je paard en bevordert de rui. Als gevolg hiervan hebben paarden een gladdere, glanzende vacht die zeker opvalt bij shows!

7. Snellere Genezing en Herstel: Tot slot kunnen paardensolariums je zelfs geld besparen op dierenartsrekeningen! Blootstelling aan infraroodwarmte bevordert weefselgenezing en reparatie, wat cruciaal is voor paarden die intensieve oefeningen ondergaan. Paardensolariums kunnen ook helpen bij het genezen van zadelluizen en eczeem, sinuscongestie verlichten en spierspanning voorkomen. Over het algemeen zijn ze een uitstekende vorm van therapie voor paarden, waardoor paardensolariums een waardevolle investering zijn voor veel stallen.

Koop vandaag nog ons paarden solarium en geef je paard de zorg en aandacht die het verdient. Het welzijn van jouw paard staat voorop!

  • Wordt verzonden in 2 delen: solarium en lampen afzonderlijk
  • 2 jaar fabrieksgarantie, na voorlegging van verkoopfactuur, exclusief op de lampen
Solarium voor paarden met ventilator (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 6050

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.